اقتصاد مقاومتی،اقدام و عمل

اخبار دانشکده

اطلاعیه مهم آموزشی

دانشجویان عزیز توجه نمایند : جهت رفع مشکلات احتمالی ورود به سامانه ناد برای انجام عملیات مربوط به دریافت کارت ورود به جلسه امتحانی ، پرداخت شهریه ، انتخاب واحد و ... حتما در اولین فرصت «صرفا ورود به سایت دانشکده و سپس ورود به سامانه» را قبل از موعد عملیات فوق انجام دهید تا احیانا در صورت وجود اشکالات موارد مرتفع شوند. بدیهی است رعایت مفاد این اطلاعیه بسیار مهم بوده و عواقب عدم رعایت آن مستقیماً به عهده دانشجو خواهد بود. معاون آموزشی

برگزاری کافه کارآفرینی توسط پارک علم و فناوری آذربایجان غربی

کافه کارآفرینی روز شنبه ۲۶ آبان سال‌جاری توسط پارک علم و فناوری آذربایجان غربی در محل پارک به آدرس جاده نازلو، روبروی دانشگاه ارومیه برگزار می‌شود. این رویداد کارآفرینی و نوآوری فرصتی ایده‌آل برای گپ و گفت کارآفرینان با دانشجویان، فارغ التحصیلان دانشگاهی و استارتاپ‌ها، طرح مشکلات کارآفرینی و انتقال تجربیات در زمینه‌های کارآفرینی و راه اندازی کسب و کارهای جدید مبتنی بر دانش می‌باشد که بصورت رایگان برگزار می‌شود.

تشکیل شورای استانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی

شورای استانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی امروز با حضور رئیس استانی ، روسای مراکز ، معاونین مالی و حراست استانی در دانشگاه فنی و حرفه ای قاضی طباطبایی برگزار شد.

چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۷

دیدار و بازدید ریاست دانشگاه صنعتی ارومیه از دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی

ریاست محترم دانشگاه صنعتی ارومیه به همراه معاونین محترم آموزشی و فرهنگی روز گذشته در دانشگاه فنی و حرفه ای استان حضور یافته و از پتانسیلهای این مرکز بازدید بعمل آوردند.

دوشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۷

بازدید رئیس بیمه سرمد کشور از دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی

دکتر کاتب رئیس بیمه سرمد کشور روز دوشنبه با حضور در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی با ریاست این دانشگاه دیدار و از بخشهای مختلف مرکز قاضی طباطبایی بازدید بعمل آوردند.

دوشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۷

اطلاعیه مهم معافیت تحصیلی

قابل توجه دانشجویان لیست ذیل و کلیه دانشجویانی که تا کنون جهت دریافت معافیت تحصیلی از مراکز پلیس + 10 اقدام نکرده اند پیرو اطلاعیه های متعدد ماه های گذشته، به اطلاع می رساند آخرین مهلت دریافت معافیت تحصیلی 30/8/97 می باشد لذا پس از سپری شدن تاریخ مذکور به علت عدم وجود مجوز تحصیل از سوی سازمان نظام وظیفه، مطابق آخرین بخشنامه معاونت وظیفه عمومی دانشجو مجاز به ادامه تحصیل و شرکت در امتحانات نیمسال اول نخواهد بود لذا دانشجویان مشروحه هرچه سریعتر جهت دریافت معرفی نامه به واحد امور دانشجویان مراجعه نمایند. عواقب ناشی از عدم مراجعه جهت اخذ معافیت تحصیلی متوجه شخص دانشجو می باشد مدارک لازم : کپی دیپلم و یک قطعه عکس 4*3 معاونت فرهنگی و دانشجویی

یکشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۷

برگزاری مسابقات ربات تعقیب خط

انجمن علمی برق و الکترونیک مسابقات ربات تعقیب خط را هفته اول آذر ماه 97 برگزار می کند.

شنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۷

برگزاری شب شعری با عنوان رسم دعبل سوگواری از بهشت تا بهشت در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی

مراسم شب شعری با عنوان رسم دعبل سوگواری از بهشت تا بهشت به مناسبت شهادت امام رضا (ع) روز دوشنبه مورخه 14/08/97 با حضور شعرای ملی و استانی و خادمین بارگاه امام رضا (ع) و مسسولین استانی در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی برگزار شد.

سه شنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۷

شرکت در راهپیمایی 13 آبان

حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی در راهپیمایی 13 آبان روزتسخیر لانه جاسوسی و مبارزه با استکبار جهانی

یکشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۷

اطلاعیه زمانبندی کارآموزی

به اطلاع دانشجویان محترمی که در ترم جاری واحد کارآموزی و یا کارورزی اخذ نموده اند میرساند، آخرین فرصت صدور معرفی نامه مربوطه تا روز سه شنبه مورخ15/8/97خواهد بود لذا لازم است در اسرع وقت نسبت به تهیه فرم های هفت گانه از واحد انتشارات دانشکده و هماهنگی های اولیه صورت پذیرد،بدیهی است بعد از تاریخ یاد شده هیچ اقدامی در این خصوص انجام نخواهد شد.

شنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۷

فراخوان بخش دانشجویی نخستین جشنواره »ادبیات سلامت «در حوزه داستان کوتاه، نمایشنامه و فیلمنامه کوتاه

موسسه آوای هنر سلامت از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همکاری اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزرات علوم، تحقیقات و فناوری، با هدف ترغیب نویسندگان به خلق آثار ادبی در حوزه سلامت نخستین جشنواره ادبیات سلامت را در سه بخش داستان کوتاه، نمایشنامه و فیلمنامه کوتاه برگزار می¬کند.

چهارشنبه ۹ آبان ۱۳۹۷

نخستین "جشنواره قرآن و عترت" اساتید و کارکنان دانشگاه فنی و حرفه ای

دفتر برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فنی و حرفه ای با هدف نشر و گسترش فرهنگ قرآن و عترت، اقدام به برگزاری نخستین "جشنواره قرآن و عترت" اساتید و کارکنان دانشگاه نموده و برگزیدگان را به مرحله ملی این جشنواره معرفی خواهد نمود. سایت به آدرس farhangi.tvu.ac.ir به منظور ثبت مشخصات شرکت کنندگان در جشنواره تا 15 آبان ماه فعال بوده و همکاران محترم می توانند جهت دریافت اطلاعات بیشتر به معاونت دانشجویی و فرهنگی مراجعه نمایند.

چهارشنبه ۹ آبان ۱۳۹۷