اقتصاد مقاومتی،تولید و اشتغال

اخبار دانشکده

بازدید دکتر پوراسد از فعالیت های انجمن علمی برق و الکترونیک دانشکده

بازدید دکتر پوراسد از فعالیت های انجمن علمی برق و الکترونیک دانشکده دکتر پوراسد ریاست محترم دانشکده به همراه آقای عزتی و آقای شیخی مدیر گروه محترم رشته برق از فعالیتهای انجمن علمی برق و الکترونیک دانشکده بازدید نمودند. در این بازدید دکتر پوراسد بر حمایت کامل خود از تشکیل سایر انجمن های علمی تاکید کرده و از فعالیت های علمی انجمن علمی برق و الکترونیک تقدیر و تشکر نمودند.همچنین در این بازدید دستگاه CNC لیزری ساخته شده توسط دانشجویان ،مورد بازدید قرار گرفت.

سه شنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۶

بازدید تخصصی دکتر رجایی مدیرکل پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای از طرحهای پژوهشی

بازدید تخصصی دکتر رجایی مدیرکل پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای از طرحهای پژوهشی روز گذشته دکتر رجایی مدیرکل پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای با حضور در دانشگاه فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی در جلسه هم اندیشی با اعضای هیئت علمی و مدرسین دانشگاه های فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی که در سالن جلسات این دانشگاه برگزار شده بود شرکت نموده و در خصوص طرحهای پژوهشی و تدوین جایگاه پژوهشی در دانشگاه فنی و حرفه ای مطالبی را سمع و نظر اعضای هیئت علمی ومدرسان ارائه نمودند. دکتر رجایی بعد از این نشست از طرحهای پژوهشی اساتید و دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی بازدید بعمل آوردند

دوشنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۶

انتصاب حراست استانی دانشگاه های فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی

روز شنبه ششم آبان مراسم تودیع و معارفه حراست استانی دانشگاه های فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی با حضورجناب آقای زیدی همکار دفتر مرکزی حراست دانشگاه فنی و حرفه ای ، جمعی از همکاران حراست کل استان ، روسا ، معاونین و حراست های دانشگاه های فنی و حرفه ای استان و جمعی از اساتید و کارکنان دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی در محل سالن جلسات این دانشکده برگزار شد. که طی آن از زحمات جناب آقای قاسم سلیمان نژاد رئیس سابق حراست استانی دانشگاه تقدیر و آقای فطرس به عنوان سرپرست حراست استانی دانشگاه های فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی معرفی شد.

دوشنبه ۸ آبان ۱۳۹۶

اطلاعیه تکمیل ظرفیت

دوشنبه ۸ آبان ۱۳۹۶

جدول زمانبندی حذف و اضافه نیمسال اول سالتحصیلی 96-97

جدول زمانبندی حذف و اضافه نیمسال اول سالتحصیلی 96-97 جهت مشاهده به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

شنبه ۱ مهر ۱۳۹۶

مقدم دانشجویان جدیدالورود را گرامی می داریم.

مقدم دانشجویان جدیدالورود را گرامی می داریم

شنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۶

قابل توجه دانشجویان کاردانی پذیرفته شده در دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه:

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان کاردانی پذیرفته شده در دانشگاه فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه می رساند که مهلت ثبت نام از روز شنبه مورخ 96/06/25 لغایت روز سه شنبه مورخ 96/06/28 می باشد .لازم به ذکر است قبولی های رشته های کاردانی با در دست داشتن مدارک مورد نیاز ثبت نام در روز های فوق به محل ثبت نام در دانشگاه مراجعه نمایند.

شنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۶

حضور باهنر در مراسم روز ملی مبارزه با تروریسم و بزرگداشت شهدای ترور آذربایجان غربی

محمدرضا باهنر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در مراسم روز ملی مبارزه با تروریسم و بزرگداشت ۴۷۵ شهید ترور آذربایجان غربی که با حضور مسئولین استانی در سالن آمفی تئاتر دانشگاه قاضی طباطبایی ارومیه برگزار شد حضور به هم رساندند.

شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۶

جدول زمانبندی انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی 1396