سال حمایت از کالای ایرانی

اخبار دانشکده

برنامه زمانبندی ثبت نام خوابگاه دولتی احمدی روشن دانشکده قاضی طباطبایی

چهارشنبه ۲۶ دی ۱۳۹۷

زمان بندی انتخاب واحد اینترنتی در ترم 972 (نیمسال دوم 98-97)

جهت مشاهده زمان بندی انتخاب واحد اینترنتی در ترم 972 (نیمسال دوم 98-97) به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

چهارشنبه ۲۶ دی ۱۳۹۷

امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ مشترک بین دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان و کمیته امداد امام خمینی (ره) آذربایجان‌غربی

به گزارش روابط عمومی طبق هماهنگی های انجام شده بین دانشگاه فنی و حرفه ای استان و کمیته امداد امام خمینی (ره) استان آذربایجان غربی روز دوشنبه مورخه 24/10/97 تفاهم نامه همکاری مشترک بین مسئولین این دو اداره دولتی به امضا رسید.

سه شنبه ۲۵ دی ۱۳۹۷

اطلاعیه - قابل توجه کلیه دانشجویان

با توجه به اینکه حضور و شرکت دانشجویان در امتحانات پایان ترم ، منوط به ارائه کارت ورود به جلسه خواهد بود لذا ضروریست دانشجویان محترم در اسرع وقت نسبت به تهیه آن ( از طریق سیستم آموزشی ناد) اقدام نمایند. بدیهی است بدون همراه داشتن کارت ورود به جلسه، امکان ورود به سالن امتحانات مقدور نخواهد بود.

دوشنبه ۱۰ دی ۱۳۹۷

برگزاری اولین جشنواره شعر ارومیه به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی

اختتامیه اولین جشنواره شعر ارومیه با محوریت تاریخ، مفاخر، میراث فرهنگی و معنوی ارومیه در دو بخش ترکی و فارسی شامگاه روز پنج شنبه مورخ 06/10/97 با حضور نماینده مردم شریف ارومیه در مجلس شورای اسلامی ،اعضای شورای شهر ارومیه ، رئیس حوزه هنری استان، رئیس بسیج دانشجویی استان ، شعرا ، جمعی از مردم شریف ارومیه و دانشجویان در سالن امفی تئاتر دانشگده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه برگزار شد.

شنبه ۸ دی ۱۳۹۷

گزارش مصور سفر دکتر کیانی مشاور آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای از استان آذربایجان غربی

یکشنبه ۲ دی ۱۳۹۷

بازدید دکتر کیانی مشاور محترم آموزشی دانشگاه از استان آذربایجان غربی

دکتر غلامرضا کیانی مشاور محترم آموزشی دانشگاه روز جمعه ۳۰ آذر از مراکز دانشگاه فنی حرفه ای استان آذربایجان غربی بازدید نمودند.

شنبه ۱ دی ۱۳۹۷

امضا تفاهم نامه همکاری وقرارداد مشارکت در ساخت تجهیزات آزمایشگاهی بین دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی و دانشگاه صنعتی ارومیه

دکتر پوراسد رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی روز سه شنبه مورخه 27/09/97 با حضور در دانشگاه صنعتی ارومیه با دکتر شیدایی ریاست دانشگاه صنعتی ارومیه دیدار و تفاهم نامه همکاری بین روسای این دو مرکز امضا شد.

سه شنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۷

مراسم روز دانشجو در دانشگاه فنی حرفه ای استان آذربایجان غربی با حضور نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

مراسم روز دانشجو در محل سالن دانشگاه فنی حرفه‌ای قاضی طباطبایی ارومیه با حضور دکتر هادی بهادری نماینده مردم شریف ارومیه برگزار شد

چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۷

برگزاری جشنواره شعر ارومیه

به مناسبت گرامیداشت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی جشنواره شعر ارومیه را با محوریت تاریخ ،مفاخر میراث فرهنگی و معنوی ارومیه در دو بخش ترکی و فارسی را برگزار می کند . مهلت ارسال آشعار: 27 آذر 1397 زمان برگزاری جشنواره: 6 دی ماه 1397 از آثار برگزیده با اهدای جوایز تجلیل به عمل خواهد آمد.

یکشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۷

16 آذر روز دانشجو گرامی باد

آیین بزرگداشت 16 آذر روز دانشجو با سخنرانی نماینده محترم شهر ارومیه دکتر سید هادی بهادری در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی برگزار خواهد شد. زمان برگزاری : دوشنبه 19 آذر 1397 ساعت 19 مکان برگزاری : سالن امفی تئاتر دانشگاه فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی

شنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۷

امضا تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین دانشگاه فنی ‌و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی و پارک علم و فناوری

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی و رئیس پارک علم و فناوری بعد از دیدار و رایزنی تفاهم‌نامه همکاری مشترک امضا کردند.

دوشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۷