اقتصاد مقاومتی،اقدام و عمل

اخبار دانشکده

برنامه هفتگی رشته ها

جهت مشاهده برنامه ها به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

جدول زمانبندی حذف و اضافه نیمسال اول سال تحصیلی 98-97

جهت مشاهده جدول زمانبندی حذف و اضافه نیمسال اول سال تحصیلی 98-97 به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

برگزرای مراسم عزاداری حسینی

مراسم عزارداری حسینی با حضور اساتید و همکاران محترم دانشکده قاضی طباطبایی و آموزشکده فنی و حرفه ای شهید بهشتی در نمازخانه دانشکده قاضی طباطبابی برگزار شد. همکاران با نوحه خوانی و سینه زنی در این مراسم به یاد سالار شهیدان امام حسین (ع) عزاداری نمودند.

اطلاعیه بسیار مهم - بازه ترمیمی انتخاب واحد

به اطلاع دانشجویان محترم می رساند که سیستم ناد جهت انتخاب واحد مجدد و ترمیم انتخاب واحد در روز یکشنبه مورخه 97/06/25 از ساعت 10 الی 15 در دسترس خواهد بود.

یکشنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۷

قابل توجه ورودی های جدید (نیمسال اول 97-98) بهمراه شماره دانشجویی

جهت درخواست خوابگاه دانشجویی به سامانه درخواست خوابگاه مراجعه نمایید.

شنبه ۲۴ شهریور ۱۳۹۷

تیم منتخب دانشجویان دانشگاههای فنی آذربایجان غربی به عنوان نماینده منطقه یک کشور موفق به کسب مقام سوم تیمی و انفرادی مسابقات تنیس روی میز المپیاد ورزشی دانشگاههای فنی سراسر کشور شدند .

سه شنبه ۲۰ شهریور ۱۳۹۷

تیم منتخب دانشجویان دانشگاههای فنی آذربایجان غربی به عنوان نماینده منطقه یک کشور با اقتدار قهرمان مسابقات والیبال المپیاد ورزشی دانشگاههای فنی سراسر کشور شدند .

فرآیند و زمان بندی ثبت نام

جهت مشاهده زمان بندی به ادامه مطلب مراجعه فرمایند.

برنامه امتحانات معرفی به استاد در نیمسال اول 98-97

جهت مشاهده به ادامه مطلب مراجعه فرمایید

شنبه ۱۷ شهریور ۱۳۹۷

برنامه زمانبندی انتخاب واحد نیمسال اول سالتحصیلی 97-98

جهت مشاهده به ادامه مطلب مراجعه فرمایید

شنبه ۱۷ شهریور ۱۳۹۷

اطلاعیه ثبت نام خوابگاه

درخواست ثبت نام خوابگاه برای سالتحصیلی 97-98 روزانه ترم سوم فقط تا تاریخ 97/06/16 ساعت 24 امکان پذیر خواهد بود در صورت بروز هرگونه مشکل لطفا به راهنمای سامانه درخواست خوابگاه مراجعه نمایید.

چهارشنبه ۱۴ شهریور ۱۳۹۷

اطلاعیه ثبت نام خوابگاه

درخواست ثبت نام خوابگاه برای سالتحصیلی 97-98 روزانه ترم دوم فقط تا تاریخ 97/06/11 ساعت 24 امکان پذیر خواهد بود و بعد از گذشت تاریخ فوق به هیچ وجه امکان تمدید وجود ندارد در صورت بروز هرگونه مشکل لطفا به راهنمای سامانه درخواست خوابگاه مراجعه نمایید.

شنبه ۱۰ شهریور ۱۳۹۷