اقتصاد مقاومتی،اقدام و عمل

اخبار دانشکده

اطلاعیه بسیار مهم معافیت تحصیلی ورودی بهمن 1396 ( دانشجویان ترم 1 )

به اطلاع دانشجویان نامبرده لیست ذیل می رساند، آن دسته از دانشجویانی که مقابل تاریخ تولد، کلمه "رد شده" ذکر شده است هرچه سریعتر و با در دست داشتن یک قطعه عکس جهت اخذ معرفی نامه ی مراکز پلیس + 10 به امور دانشجویان مراجعه نمایند و سایر دانشجویان با توجه به تاریخ تولد و تاریخ مراجعه ذکر شده و پس از رسیدن به سن 18 سال سریعاً به امور دانشجویان مراجعه نمایند.

دوشنبه ۷ خرداد ۱۳۹۷

بازدید معاونت محترم اداری، مالی و منابع انسانی دانشگاه فنی و حرفه ای از مراکز دانشگاهی استان آذربایجان غربی

دکتر فیروز معاونت محترم اداری، مالی و منابع انسانی دانشگاه فنی و حرفه ای پنجشنبه و جمعه هفته گذشته با حضور در استان آذربایجان غربی از مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای موجود در این استان بازدید نموده و با امام جمعه شهرستان خوی نیز دیداری داشتند.

شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷

برگزاری اولین نشست دبیران کانون های دانشجویی همیاران سلامت و رابطین مشاوره منطقه یک دانشگاه فنی و حرفه ای

اولین نشست دبیران کانون های دانشجویی همیاران سلامت و رابطین مشاوره منطقه یک دانشگاه فنی و حرفه ای به میزبانی دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه برگزار شد.

سه شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷

برگزاری مراسم گرامیداشت میلاد باسعادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان در دانشگاه فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه

هشتم اردیبهشت (11 شعبان) مصادف است با ولادت با سعادت حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان ، به همین مناسبت مراسم گرامیداشتی از طرف دانشگاه فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه با همکاری حوزه هنری استان، با حضور نماینده محترم مجلس شورای اسلامی حاج نادر قاضی پور، مسئولین استانی ، دانشگاهی و دانشجویان درآمفی تئاتر دانشگاه با هنرمندی هنرمندان موسیقی عاشیقی آذربایجان برگزار شد.

دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷

انتصاب رئیس اداره حراست دانشگاه فنی و حرفه ای پسران شماره ۱ ارومیه

طی حکمی از طرف دفتر مرکزی حراست دانشگاه فنی و حرفه ای آقای اسماعیل علی بابا به عنوان رئیس اداره حراست دانشگده فنی و حرفه ای شماره 1 پسران ارومیه منصوب شدند. همکار محترم جناب آقای اسماعیل علی بابا ضمن تبریک انتصاب جدید، آرزوی موفقیت و سربلندی در کلیه امور محوله را برایتان خواستاریم.

یکشنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷

تشییع و تدفین پیکرشهدای گمنام هشت سال دفاع مقدس در دانشگاه فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه

پیکر چهار تن از شهداء گمنام هشت سال دفاع مقدس 12 اسفند با تشییع مردم ارومیه در خاک وطن آرام گرفتند. مراسم استقبال از پیکر مطهر چهار شهید گمنام با حضور مردم انقلابی و مسئولان لشکری و کشوری و همچنین وزیر اطلاعات روز سه‌شنبه هشتم اسفند ماه در فرودگاه بین‌المللی ارومیه انجام شد. پیکر این شهیدان برای وداع مردم انقلابی ارومیه در مراسم قرائت دعای کمیل در مسجد جنرال و روز جمعه نیز در مصلی ارومیه حضور داشت.

یکشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۶

دکتر یعقوب پوراسد با حفظ پست فعلی به سمت سرپرست آموزشکده فنی و حرفه ای پسران شهید بهشتی ارومیه منصوب شد. دکتر ابراهیم صالحی عمران؛ رییس دانشگاه فنی و حرفه ای ،طی حکمی دکتریعقوب پوراسد را با حفظ پست فعلی به سمت سرپرست آموزشکده فنی و حرفه ای پسران شهیدبهشتی ارومیه منصوب کرد.

یکشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۶

مراسم تودیع و معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی برگزار شد.

مراسم تودیع و معارفه مسئولین بسیج دانشجویی دانشگاه با حضور ریاست دانشگاه ، معاونین ،رئیس اموردانشجویی و آقای عباس زاده مسئول بسیج دانشجویی استان آذربایجان غربی، آقای نصیرزاده مسئول بازرسی بسیج دانشجویی استان و جمعی از همکاران و دانشجویان روز پنج شنبه 3 اسفند ماه در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار شد. در این مراسم از زحمات دانشجو مرتضی محاسنی مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه تقدیر و برای دانشجو محمد شهبازی به عنوان مسئول جدید بسیج دانشجویی دانشگاه در راستای خدمت رسانی بهتر آرزوی موفقیت شد.

شنبه ۵ اسفند ۱۳۹۶

همایش فضای مجازی (فرصت ها و آسیب ها)

همایش همایش فضای مجازی (فرصت ها و آسیب ها) زمان شنبه مورخه 5 اسفند ماه سال 1396 از ساعت 10 الی 12 و 14 الی 16 مکان سالن آمفی تئاتر دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه

شنبه ۵ اسفند ۱۳۹۶

قابل توجه دانشجویان محترم - راه اندازی اتوماسیون تغذیه دانشکده

قابل توجه دانشجویان محترم با توجه به راه اندازی اتوماسیون تغذیه به اطلاع می رساند که امکان رزرو غذا فقط از طریق نرم افزار اتوماسیون تغذیه به آدرس http://food.afo.ac.ir میسر می باشد. بدیهی است که امکان رزرو و خرید ژتون از طریق مراجعه حضوری امکان پذیر نمی باشد.

سه شنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۶

تشکیل کمیته استانی معارف دانشگاههای فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی در دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه

تشکیل کمیته استانی معارف دانشگاههای فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی کمیته استانی معارف دانشگاههای فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی امروز با حضور حاج آقا اسم حسینی نماینده ولایت فقیه در دانشگاه های استان ،روسای دانشگاههای فنی و حرفه ای و اعضای کمیته معارف در سالن جلسات دانشگاه فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه تشکیل شد. در این جلسه در خصوص نحوه بکارگیری اساتید دروس معارف ،نحوه تدریس و سرفصلهای دروس معارف بحث و تبادل نظر شد و در پایان نظر بر این شد که بعد ازاین بگارگیری اساتید دروس معارف با نظر نهایی این کمیته انجام پذیرد.

سه شنبه ۲۶ دی ۱۳۹۶

نحوه محاسبه هزینه های خوابگاه دانشجویی در نیمسال دوم سالتحصیلی 96-97

قابل توجه دانشجویان خوابگاهی: نحوه محاسبه هزینه های خوابگاه در نیمسال دوم ۹۷-۹۶ بر اساس نرخ اجاره بهای صندوق رفاه دانشجویان که به پیوست جدول زیر می باشدمحاسبه می شود: هزینه یک ماه × ۵ ماه (۱۵۰ روز) لازم به ذکر است دانشجویان ترم ۵ به عنوان نیمسال اول اضافی و دانشجویان ترم۶ به عنوان نیمسال دوم اضافی شناخته می شوند. جهت پاسخگویی به سوالات به امور دانشجویان مراجعه شود.

سه شنبه ۱۹ دی ۱۳۹۶