دکتر ابراهیم صالحی عمران؛ رییس دانشگاه فنی و حرفه ای ،طی حکمی دکتریعقوب پوراسد را با حفظ پست فعلی به سمت سرپرست آموزشکده فنی و حرفه ای پسران شهیدبهشتی ارومیه منصوب کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی ،در حکم انتصاب دکتر یعقوب پوراسد آمده است :
نظر به تعهد ، شایستگی و تجارب ارزنده ی جنابعالی در حوزه آموزش عالی ، به موجب این ابلاغ با حفظ پست فعلی به سمت « سرپرست آموزشکده فنی و حرفه ای پسران شهید بهشتی ارومیه » منصوب می شوید.
امید است با استعانت از ایزد متعال و به مدد دانش و درایتی که بحمدالله از آن برخوردارید ضمن اهتمام درجهت ارتقاء، توسعه، شکوفایی و تحقق هرچه بیشتر و برجسته تر اهداف و آرمان های والای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید با رعایت اصول قانون مداری، اعتدال گرایی، صداقت کاری و توجه به امرصرفه جویی در بیت المال با بهره مندی از توانائی و همدلی نیروهای آن مجموعه در انجام امور محوله موفق و سربلند باشید.