پیکر چهار تن از شهداء گمنام هشت سال دفاع مقدس 12 اسفند با تشییع مردم ارومیه در خاک وطن آرام گرفتند.
مراسم استقبال از پیکر مطهر چهار شهید گمنام با حضور مردم انقلابی و مسئولان لشکری و کشوری و همچنین وزیر اطلاعات روز سه‌شنبه هشتم اسفند ماه در فرودگاه بین‌المللی ارومیه انجام شد.
پیکر این شهیدان برای وداع مردم انقلابی ارومیه در مراسم قرائت دعای کمیل در مسجد جنرال و روز جمعه نیز در مصلی ارومیه حضور داشت.
مراسم تشییع این شهداء گمنام ساعت 10 صبح روز شنبه مورخه 12/12/96 در میدان انقلاب از مقابل ساختمان شهرداری ارومیه آغاز شده و بعد تشییع در داخل شهر پیکر دو تن از شهیدان جهت تدفین به دانشگاه فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه انتقال داده شد.
 دانشگاه فنی و حرفه‌ای قاضی طباطبایی ارومیه ساعت 11 میزبان پیکر دو تن از شهدای گمنام هشت سال دفاع مقدس بود که با حضور سردارشهسوار فرمانده سپاه شهدای استان، نماینده ولایت فقیه و امام جمعه شهر ارومیه دکتر سید مهدی قریشی و جمعی از مسئولین استانی ،شهری و نظامی،انتظامی ،دانشگاهی و دانشجویان در محوطه دانشگاه تشیع و بعد از اقامه نماز میت در خاک وطن آرام گرفتند.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه گفت: خاکسپاری شهدا در دانشگاه‌ها موجب برکت و افزایش شور معنوی می‌شود.
یعقوب پوراسد اظهار کرد: هدف اصلی از خاکسپاری و تشییع پیکر شهدای گمنام در دانشگاه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین جوانان است؛ ترویج تفکر جهادی در جامعه ضروری است و سبب می‌شود که شناخت نسبت به تفکرات شهدای گرانقدر میسر شود که جامعه ما امروز بیش از هر زمان دیگری به این برنامه‌ها و تجدید میثاق‌ها نیاز دارد.
ایشان در ادامه گفتند: به ویژه جامعه جوان و دانشجو که تأثیر کارهای فرهنگی در این قشر بیشتر و موثرتر خواهد بود نیاز بیشتری به انس با شهیدان و فرهنگ شهادت دارند، هر یک از این جوانان سفیران ترویج تفکر ایثار و شهادت در جامعه می‌باشند و تأثیرگذاری وسیعی می‌توانند داشته باشند.
وی اشاره کرد: شهیدان دیروز نیز همین جوانان و دانشجویان بودند که با توجه به نیاز زمان خود دفاع از اعتقادات و آرمان‌های جامعه خود را بر هر کار دیگری مقدم دانسته‌اند و زمانی که بتوانیم این واقعیت را به جوانان خود به خوبی به تصویر بکشیم بسیار موثر خواهد بود؛ حضور شهدا در دانشگاه‌ها موجب برکت و افزایش شور معنوی در بین جوانان می‌شود.
بر اساس برنامه ستاد استقبال از شهداء گمنام، مراسم شام غریبان شهداء نیز ساعت 20 در محل مسجد دانشگاه فنی و حرفه ای قاضی طباطبایی ارومیه برگزار شد.
مراسم سومین روز نیز روز دوشنبه 14 اسفد 96 راس ساعت 11 در محل مسجد دانشگاه فنی و حرفه ای قاضی طباطبایی ارومیه برگزار خواهد شد.