بازدید معاونت محترم اداری، مالی و منابع انسانی دانشگاه فنی و حرفه ای از مراکز دانشگاهی استان آذربایجان غربی

دکتر فیروز معاونت محترم اداری، مالی و منابع انسانی دانشگاه فنی و حرفه ای پنجشنبه و جمعه هفته گذشته با حضور در استان آذربایجان غربی از مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای موجود در این استان بازدید نموده و با امام جمعه شهرستان خوی نیز دیداری داشتند.

دکتر فیروز با حضور درهریک از چهار مرکز دانشگاه فنی و حرفه ای موجود استان قبل از بازدید با همکاران مراکز نشستی داشته و در این نشست در خصوص برنامه های پیش روی دانشگاه فنی و حرفه ای مخصوصاً در بخش مالی ، اداری و نیروهای انسانی مطالبی را به سمع و نظر همکاران ارائه نموده و در پایان این نشستها به سولات مطرح شده از طرف همکاران پاسخ دادند.

معاونت اداری مالی دانشگاه در بازدیدهای خود از تمامی قسمتهای مراکز دانشگاهی استان خاطر نشان شدند که هر گونه پروژه ای که پیشرفت بالای 70 درصدی دارند انشالله تا پایان امسال به بهره برداری خواهد رسید که پروژه های آموزشی از جمله ساختمانهای آموزشی را نیر سعی داریم تا شهریورماه به پایان برسانیم تا از اول مهرماه مورد استفاده قرار گیرند.

وی در ادامه در خصوص تجهیز گارگاهها و آزمایشگاهها نیز گفتند: با توجه به اینکه بیشتر تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی موجود در این واحدها عمر بیشتری دارند از تمامی مراکز درخواست تهیه لیستی از خرید تجهیزات نموده ایم که به زودی جهت تهیه اقلام مورد نیازاین مراکز اقدام لازم صورت خواهد پذیرفت.

دکتر فیروز در دیدار با امام جمعه شهرستان خوی حجت الاسلام حاج آقا شکوری گزارشی از اهداف و عملکرد دانشگاه فنی و حرفه ای را ارائه نموده و در خصوص مسائل آموزشکده دختران خوی با ایشان به گفتگو پرداخته و خواستار حمایتهای همه جانبه مسئولین استانی و شهرستانی از مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای استان شدند.