کسب مقام اول اولین دوره از مسابقات انتخابی تیم ملی بوکس دانشجویان کشور توسط دانشگاه  فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی

دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی میزبان اولین دوره از مسابقات انتخابی تیم ملی بوکس دانشجویان کشور از مورخه 25 لغایت 29 تیر ماه سال جاری بود.

این مسابقات با حضور 30 استان و 110 بوکسور در ارومیه از روزسه شنبه آغازشده بود و روز جمعه با معرفی نفرات برتر در 10 وزن مختلف به پایان رسید که نفرات برتر جهت حضور در مسابقات بوکس به کشور روسیه اعزام می شوند.

دانشگاه فنی و حرفه ا ی استان آذربایجان غربی با توجه به میزبانی این مسابقات با 5 ورزشکار (محمد عزیزی حسین دانشور- مهدی ماکویی امیر محمودیان پوریا قنبر بیگی ) در این مسابقات شرکت داشت .که در وزن 81 کیلو گرم و 91 کیلو گرم به ترتیب آقایان حسین دانشور و محمد عزیزی موفق به دریافت مدال طلای مسابقات ، مهدی ماکویی موفق به دریافت مدال نقره , پوریا قنبر بیگی موفق به کسب مدال برنز این مسابقات شدند.

این دانشگاه به نمایندگی از استان آذربایجان غربی با کسب دو مدال طلا و یک نقره و یک برنز موفق به کسب مقام اول اولین دوره از مسابقات انتخابی تیم ملی بوکس دانشجویان کشور شدند.