در راستای اجرائی نمودن تفاهم نامه فی مابین دانشگاه فنی و حرفه ای و سازمان شرکت شهرک های صنعتی و مصوبات شورای پژوهش استان ، کارگاه راه اندازی کسب و کارهای کوچک و کارآفرینی برگزار شد.

این کارگاه با حضور دکتر پوراسد رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی ، دکتر شهسوارجلاوت معاون  صنایع کوچک شرکت شهرک های صنعتی استان ، دکتر سید مهدی حمیم اسکوئی و جمعی از اساتید و دانشجویان روز دوشنبه مورخه 30/07/97 در سالن آمفی تئاتر دانشگاه فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه  برگزار شد.

مدرسین این کارگاه آموزشی آقایان دکتر جلاوت و دکتر اسکوئی بودند که درمورد مباحثی در خصوص نحوه آشنایی با قوانین راه اندازی کسب و کارها و نیز حمایت از ایده ها و نوع آوری ها و احصاء نیازهای صنعتی ارائه نموده و به سوالات که از طرف اساتید و دانشجویان مطرح می شدند پاسخ دادند.