مراسم روز دانشجو در محل سالن دانشگاه فنی حرفه‌ای قاضی طباطبایی ارومیه با حضور دکتر هادی بهادری نماینده مردم شریف ارومیه برگزار شد

در ابتدای این مراسم یعقوب پوراسد رئیس دانشگاه فنی حرفه‌ای قاضی طباطبایی ارومیه ضمن تبریک روز دانشجو به دانشجویان  به موفقیت این دانشگاه در عرصه‌های مختلف در سطوح کشوری اشاره کرد و بر نیاز جامعه به تکنسین‌ها پرداخت و اظهار داشت: بسیاری از تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی در این دانشگاه تولید شده و در نهایت به فروش می‌رسد.

سید هادی بهادری نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی نیز دیگر سخنران این مراسم بود که به لزوم توجه به هویت و تاریخ هر ملت اشاره کرد و  اظهار داشت: نمی‌شود بدون توجه به تاریخ و هویت توسعه امکان پذیر نیست و دانشجو نیز باید شجاع باشد.

وی با اشاره به موانع توسعه آذربایجان غربی گفت: در سال‌های پیش که کارخانجات و صنعت در استان‌های مرکزی ایجاد شده بود ولی در آن زمان استان ما درگیر جنگ و مبارزه با اشرار بود ولی مردم این استان با هوش هستند و اگر بودجه به صورت عادلانه در کشور انجام شود, این استان می‌تواند رشد کند.

یعقوب پوراسد نیز در مراسم با تشریح ویژگی‌های مهارتی این دانشگاه اظهار داشت: کشورمان امروزه بیش از دکترا به تکنسین و نیروهای مهارتی وجود دارد و دانشکده فنی حرفه‌ای در همین راستا به تربیت دانشجو می‌پردازد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای قاضی طباطبایی آذربایجان غربی تصریح کرد: دانشکده فنی حرفه‌ای قاضی طباطبایی ارومیه در سال 1349 تأسیس شده و تا چند سال پیش به عنوان آموزشکده فنی فعالیت می‌کرد اما با تبدیل آن به دانشکده فرصت‌های جدیدی برای تربیت دانشجو و نیروهای حرفه‌ای مورد نیاز استان آذربایجان غربی پدید آمد و این مجموعه جزو ده دانشکده برتر کشور در حوزه فنی حرفه‌ای به شمار می‌آید.

وی افزود: گفت: این مجموعه فقط یک واحد علم‌آموزی صرف نیست بلکه یک واحد تولیدکننده برخی ملزومات موردنیاز سایر دانشگاه‌ها نیز هست که ساخت تخت خواب‌های دانشجویی، ایستگاه اتوبوس و یا ملزومات و تجهیزات آزمایشگاهی برق از جمله آنهاست و در مجموع قریب به‌اتفاق فارغ‌التحصیلان این دانشگاه مشکل اشتغال ندارند.

پوراسد اظهار داشت: دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی علاوه بر رسالت علمی خود در مهارت‌آموزی به دانشجویان برای خود رسالت اجتماعی، سیاسی و فرهنگی نیز قادر است چرا که معتقدیم دانشگاه محل تجمع نخبگان است و نخبگان باید در حوزه‌های مورد اشاره دخالت و نقش‌آفرینی کنند.

وی تصریح کرد: ساخت کانکس در کارگاه‌های دانشگاه فنی حرفه‌ای قاضی طباطبایی ارومیه و ارسال آن به مناطق زلزله‌زده کرمانشاه از جمله فعالیت‌های اجتماعی این دانشگاه است.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی گفت: این دانشگاه برای جذب کمک‌های ملی نیازمند حمایت‌ها و کمک‌های استانی نیز هست تا همچون برخی استان‌ها که از تعدد زیادی در داشتن دانشگاه‌های مختلف بهره‌مند هستند بتواند تعداد دانشکده‌های 4 گانه موجود که سه مورد آن در خود ارومیه است را توسعه داده و در شمال و جنوب استان در شهرهای مختلف تعداد مراکز دانشگاهی در حوزه فنی و حرفه‌ای را افزایش دهد.

وی تصریح کرد: لازمه توسعه آذربایجان غربی توسعه مراکز دانشگاهی فنی حرفه‌ای است و در این میان دانشگاه فنی حرفه‌ای قاضی طباطبایی به دلیل آمادگی بسترهای لازم مستعد توجه دولت و مجلس برای افزایش مراکز دانشگاهی در شهرهای پر جمعیت است.

پوراسد از برگزاری جشنواره شعر ارومیه خبر داد و افزود: این جشنواره با محوریت اشعاری است که مختص ارومیه و در وصف ویژگی‌های این شهر در حوزه تاریخ، مفاخر، میراث فرهنگی و گردشگری ارومیه سروده شده باشد و از شاعران برجسته برای مشارکت در این جشنواره دعوت شده است.

رئیس دانشگاه فنی حرفه‌ای قاضی طباطبایی آذربایجان غربی گفت: یک مراسم ویژه بزرگداشت مجاهد نستوه آذربایجان، مرحوم حجت‌الاسلام‌والمسلمین شیخ  غلامرضا حسنی نماینده فقید امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری در آذربایجان غربی و امام جمعه پیشین ارومیه با محوریت بیان مجاهدت‌ها و رشادت‌های آن مرحوم در قالب شعر قبل از سالروز حماسه قیام مسلحانه دو بهمن ارومیه برگزار می‌شود.

در این مراسم پس از پرسش و پاسخ دانشجویان، از دانشجویان فعال  در رشته‌های مختلف فرهنگی و هنری توسط نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی و رئیس دانشگاه فنی حرفه‌ای قاضی طباطبایی تجلیل بعمل آمد.

در پایان این مراسم دکتر هادی بهادری نماینده شهرارومیه با حضور در سلف سرویس دانشگاه شام را به همراه دانشجویان در سلف سرویس دانشجویی صرف کردند.