دکتر غلامرضا کیانی مشاور محترم آموزشی دانشگاه روز جمعه ۳۰ آذر از مراکز دانشگاه فنی حرفه ای استان آذربایجان غربی بازدید نمودند.

ایشان صبح جمعه با حضور در صبحانه کاری که به مناسبت حضور ایشان از طرف ریاست و اعضای شورای شهر ارومیه ترتیب داده شده بود حضور یافته و با اعضای شورای شهر و نیز هیات رییسه سازمان نظام مهندسی استان دیدار و گفتگو نمودند.

سپس با حضور در کارگاههای صنایع فلزی، برق و مکانیک دانشکده قاضی طباطبایی ارومیه از فعالیت های موجود در این کارگاهها آشنا شده و بر استفاده بهینه از تجهیزات کارگاهها و مخصوصا تجهیزات جدید تاکید نمودند. همچنین با حضور دانشجویان انجمن علمی برق، تعدادی از تولیدات این دانشکده شامل تجهیزات آزمایشگاه ماشین، ست دیجیتال، تجهیزات PLC، ست AVR، راه بند، ایستگاههای اتوبوس، تخت خوابهای دانشجویی، دستگاههای واقعیت مجازی و... در معرض نمایش ایشان قرار گرفت.

دکتر کیانی پس از تقدیر از روسا ، همکاران و دانشجویان دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی از آموزشکده های دختران و شماره 2 ارومیه بازدید نموده و رهنمودهای لازم جهت بهبود امور به مسئولین آموزشکده ها ارائه کردند.