در راستای تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری و ماموریت بسیج دانشجویی درمحرومیت زدایی از مناطق محروم، در ایام تعطیلات نوروزی سال 98 یک باب ساختمان مسکونی در یک اردوی جهادی توسط بسیج دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ­ای استان آذربایجان غربی واقع در روستای جارچلو از توابع شهرستان ارومیه تعمیر اساسی و نوسازی گردید.

در مراسم افتتاحیه این پروژه دکتر پور اسد رئیس دانشگاه فنی وحرفه ای  استان آذربایجان غربی از روحیه جهادی دانشجویان بسیجی تجلیل کردند و فعالیتهای فرهنگی و عمرانی  بسیج دانشجویی را یکی از اصلی ترین رسالتهای بسیج دانشجویی یاد کرده و حمایتهای این دانشگاه را از فعالیتهای جهادی اعلام داشتند.

در ادامه سردار شهسوار فرمانده محترم سپاه شهدای استان از عملکرد دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی در تمام زمینه های فرهنگی و معنوی از جمله یادواره شهدای غواص و تدفین شهدای گمنام و سایر فعالیتهای فرهنگی این دانشگاه قدردانی نموده و اردوهای جهادی دانشجویان را یکی از فعالیتهای اصلی این دانشگاه ذکر کردند.