برگزاری دوره آموزشی ناد در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی

دوره کوتاه مدت " کاربری نرم افزارهای آموزشی با رویکردی بر بررسی و مرور آئین نامه های آموزشی " با شرکت مسئولین و کارشناسان آموزشی دانشکده ها و آموزشکده های پسران و دختران استانهای آذربایجان غربی ، آذربایجان شرقی ، کردستان ، اردبیل ، همدان و کرمانشاه به میزبانی دانشکده فنی و حرفه ای پسران شماره یک ارومیه ( شهید قاضی طباطبایی در حال برگزاری است.

به گفته معاون آموزشی ، پژوهشی و فناوری دانشکده ، این دوره با حضور بیش از ۶۰ نفر از مسئولین و کارشناسان آموزشی مراکز و ۳ نفر از کارشناسان ستادی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور و به مدت ۳ روز از مورخ ۲۶ تا ۲۸ فروردین ماه و بصورت کاربردی و کارگاهی برگزار خواهد شد.

دوره مذکور جهت بررسی نرم افزارهای آموزشی با رویکرد مرور بر آئین نامه های آموزشی و با هدف بررسی کارگاهی و هماهنگی جهت وحدت رویه در اجرای آئین نامه ها و بخشنامه های آموزشی ، برگزار می شود.

ضمنا در پایان دوره ، به شرکت کنندگانی که موفق به قبولی در آزمون پایان دوره شوند ، گواهی آموزش ضمن خدمت دوره ی تخصصی ۱۶ ساعتی ، مورد تایید ستاد مرکزی و با امضا رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی تقدیم خواهد شد.